Wie ben ik?

In 2004 studeerde ik af als illustratief ontwerpster aan de PHL in Hasselt (Meester in de Beeldende kunsten)
Daarna ging ik freelance aan de slag als illustrator voor verschillende uitgeverijen in België en Nederland. Ik illustreerde onder andere voor Averbode, Zwijsen, Wolters Noordhoff, Van In, Die Keure, Abimo,…
In 2009 startte ik mijn eigen zaak waaronder ik illustraties en grafisch werk in opdracht maakte. Daarnaast had ik een eigen lijn met juwelen en accessoires die ik verkocht via een wegshop  beurzen en verschillende verkooppunten.

Tot voor kort was ik 2,5 jaar lang medebeheerder van ‘Snow & Rose’, een lifestylelabel waaronder ik met een collega illustratrice Debbie Lavreys juwelen en illustraties ontwierp alsook cursussen en workshops organiseerde.

Sinds mei 2017 heb ik besloten om opnieuw mijn eigen weg op te gaan, ik werk momenteel aan een kinderboekje voor uitgeverij Vanin en ben daarnaast beschikbaar voor illustratieve en grafische opdrachten. Ook voor het laten ontwerpen van een persoonlijk geboortekaartje kan je terug bij me terecht.

Mijn grootste project is ‘Atelier Hilde’ een workshopatelier in Bilzen waar zowel ikzelf als andere creatieve collega’s workshops en cursussen zullen organiseren. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en technieken om leuke workshops rond te geven.
Geef je zelf ook creatieve workshops of heb je plannen in die richting? Neem even contact met me op, misschien kunnen we samen iets leuks organiseren. 

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met mijn 4-jarige dochtertje Noortje. Samen met haar ga ik graag op zoek naar leuke speelplekken, creatieve bezigheden of doen we gewoon lekker zot. Ik hou ook van lange wandelingen in de natuur, of mezelf uren verliezen in een goed boek.
Daarnaast organiseer ik graag dingen, samen met 2 collega’s organiseer ik de Handmade In Belgium Markt die jaarlijks doorgaat in Cultuurcentrum Hasselt.