fbpx

Wie ben ik?

In 2004 studeerde ik af als illustratief ontwerpster aan de PHL in Hasselt (Meester in de Beeldende kunsten)
Daarna ging ik freelance aan de slag als illustrator voor verschillende uitgeverijen in België en Nederland. Ik illustreerde onder andere voor Averbode, Zwijsen, Wolters Noordhoff, Van In, Die Keure, Abimo,...
In 2009 startte ik mijn eigen zaak waaronder ik illustraties en grafisch werk in opdracht maakte. Daarnaast had ik een eigen lijn met juwelen en accessoires die ik verkocht via een webshop,  beurzen en verschillende verkooppunten.

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met illustratief werk en het geven van workshops en cursussen in mijn workshopatelier 'Atelier Hilde' in Hasselt. Neem hier zeker eens een kijkje, ik plan regelmatig nieuwe interessante cursussen in.